Gårdagens och dagens bilder

Igår hade vi en tävling emot Rainbow Dragons.
Gick inte så bra för min del då jag loggades hela tiden pga mitt internet så jag blev förbannad på datorn:P
Men men sådant händer.
Det var roligt så länge det varade och ser fram emot att göra detta oftare:)

♥Dagens bilder♥
Klubb event - Filmade lite men inte bra att lägga upp det :P
Man kan säga att det var frågeställning inom precis allt *ASG*

Sedan var det dags att levla lite:)

Detta var det lilla från denna gång:)
Natti natti ♥
 
 
 
 

Gårdagens möte!!!

Efter nästan
tre veckors oaktivitet så är jag åter igen tillbaka:)
Känns underbart att åter igen kunna sitta och spela och umgås med vänner och såklart umgås med klubb kamraterna <3
 

Höstiga färger och nya Nordsvenskar!

Hejsan!
Flera Nordsvenskar och helt ny utrustning i härliga höstiga färger är nytt i veckans uppdatering!

Nordsvenskarna blir flera!
- Två helt nya Nordsvenskar i nya vackra färger flyttar in i Gyllenbladsstallet denna vecka! Du kan redan se hur vackra de är i bilden nedan men rid gärna till Gyllenbladsstallet för att se dem på riktigt och välkomna dem till Jorvik!
Två vackra nya Nordsvenskar är nu tillgängliga!

Mer höstiga godbitar!
- Butikerna Gallopp och Tors Spilta i Jarlaheim har laddat upp med ännu mer utrustning i höstiga färger! Helt nya benlindor finns hos Gallopp och i Tors Spilta hittar vi vackra sadlar, träns och schabrak i otroliga höstiga nyanser som passar fint nu när vi går mot svalare väder. Rid till Jarlaheim kolla själv!

Nyheter om hästmarknaden:
- Eddie & Ferdinand har äntligen fått ordning på allt vid den nya platsen vilket innebär att Hästmarknaden i Silverglade (bredvid Steves gård) nu har öppnat! Som vanligt kan de behöva lite hjälp med olika saker så rid över till dem och säg hej!

Ny musik från JA kommer snart till Star Stable!
- Vi är riktigt glada över att kunna presentera att YouTube-stjärnorna JA kommer att sammarbeta med oss här på Star Stable!
Anton och Jonas från bandet JA ser fram emot att ni får höra deras musik!

Bandet JA består av Anton Hagman och Jonas Peker, som båda är 16 år. De kommer från två små städer i Sverige och upptäcktes genom att de båda hade fantastiska YouTube-kanaler där de sjöng covers på kända låtar.

Anton och Jonas har nu gått samman och bildat bandet JA och deras covers har redan över 300,000 visningar på YouTube. Under sommaren 2014 har JA spelat på flera festivaler runtom i Sverige och i december bär det av för en turné i Singapore. JA har nyligen släppt sin debutsingel ”Caroline” och arbetar just nu på att spela in sin första EP!

Snart kommer du få höra killarnas musik under fredag- och lördagkvällarna på discot i Fort Pinta! Bekanta dig med deras musik redan nu genom att kolla in deras helt nya vido för "Caroline"!!


"Caroline" av JA: kommer snart till discot i Fort Pinta, exklusivt endast för Star Stable-spelare!

Killarna i bandet har gett oss länkar till deras sociala nätverk och de blir mycket glada om du vill följa dem! Vi tror även du kan hitta en ganska cool Star Stable-överraskning om du letar på rätt ställen...!

Facebook
Instagram: @jaofficial_
YouTube
Twitter: @jaofficial_

Du kan lyssna på "Caroline" och andra helt nya låtar skapade endast för Star Stable-spelare på discot i Fort Pinta från och med nästa fredag, tillsammans med massor av andra grymma överraskningar i vad som verkar bli en superspännande uppdatering!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget
RSS 2.0