GRATTIS STAR STABLE!

2014-10-01 08:00:00
Ja må vi leva, ja må vi leva!
Star Stable fyller 3 år! 3 år av fantastiska spelare som bidragit till att Star Stable är världens största hästspel online! Detta måste vi fira!

Hela denna vecka är Jorvik fyllt med födelsedagsfirande: uppdrag, häftiga tävlingslopp, och massor av födelsedagspresenter! Det är mycket som händer just nu så läs noga!
Grattis på 3:e födelsedagen, Star Stable! Presenter till alla!

Födelsedagspresenter VARJE DAG!
Varje dag denna födelsedagsvecka finns ett nytt uppdrag att göra. Uppdraget får du genom att prata med Födelsedagsledaren i Fort Pinta. Slutför uppdraget och få en speciell födelsedagspresent!

Logga in varje dag för att slutföra alla 7 uppdragen som ger dig presenter, vilka tillsammans kommer bilda en helt ny uppsättning kläder och utrustning för både dig och din häst! Vad mer? Jo, detta födelsedagsfirande och alla presenterna är till för absolut alla, även om du inte är Star Rider!

  • För att kunna göra dessa födelsedagsuppdrag måste du tidigare ha gjort uppdragen i spelets början när du gett Jaspers papper till Thomas Moorland.
Födelsedagslopp VARJE DAG!
Varje dag kommer det finnas ett nytt födelsedagslopp för dig att tävla i, med otroliga priser! Prata med Födelsedagsledaren i Fort Pinta för att ta reda på vart loppen kommer hållas, och när du har klarat av dem kommer du bli belönad med en stor mängd XP till din häst!

Det första loppet finns i Fort Pinta vilket innebär att att just detta lopp och dess belöning i XP finns tillgängligt för absolut alla, även om du inte är Star Rider!

  • För att delta i de olika födelsedagsloppen måste du tidigare ha klarat av loppen för var och en av platserna de hålls på. T.ex. för att delta i födelsedagsloppet i Fort Pinta måste du ha gjort just det loppet en gång tidigare. Detta gäller alltså för alla födelsedagslopp.

Ny musik från JA på discot i Fort Pinta!
I samband med födelsedagsfirandet passar det perfekt att bandet JA spelar sin senaste musik på discot i Fort Pinta från och med fredag denna vecka, så låt festen börja! På fredagar och lördagar är det dags att vrida upp volymen framöver och njuta av två av deras otroliga sånger: deras nya singel "Caroline" plus en helt ny sång vid namn "These Days", som killarna har skapat enbart för er, våra otroliga Star Stable-spelare!
Anton och Jonas från JA kan knappt vänta tills ni får höra deras musik!

Killarna har skickat några tuffa affischer till vakten i Fort Pinta för att göra reklam för sin nya musik. Bege dig dit direkt och hjälp honom sätta upp dem runtom i Fort Pinta! Killarna från bandet har även ordnat med lite särskilda varor i spelet till er som tack för att ni hjälper dem!

Glöm inte bort att du kan ända vilken låt du hör på discot genom att röra dig från en del av dansgolvet till en annan.

Chatta med killarna från JA!
Ni kommer också att kunna chatta med killarna från bandet JA på fredag klockan 19.00 -19.30 på www.starstable.com/livechat!

Vi kommer lotta ut 5 signerade t-shirts från JA bland er som är med och chattar på fredag!

Otrolig födelsedagsshopping!
Särskilda födelsedagsbutiker har dykt upp i Fort Pinta, Silvergladebyn, Moorland och Jarlaheim. De kommer sälja mumsig mat till din häst och superspännande fyrverkerier till firandet!

Gigantisk födelsedagstårta!
Det finns bara en sak som är bättre än tårta, och det är en gigantisk tårta! I Firgrove finns en enorm födelsedagstårta och du kan köpa en smarrig bit för endast 1 Jorvik Shilling! Det finns bord och stolar i Firgrove där du kan sätta dig ner och njuta av födelsedagstårtan. Du kan också ta med dig tårtbiten till vilket annat café i Jorvik som helst! Härliga nyheter för tårtälskare: du kan köpa så många bitar som du vill, men bara en i taget...!

Anton och Jonas från JA kan knappt vänta tills ni får höra deras musik!

Vackra fyrverkerier!
Så du tänker "Nu har jag varit förbi födelsedagsbutiken och köpt lite fyrverkerier, vad gör jag nu?"... Du skjuter upp dem i luften såklart! Det kan du göra i Silvergladebyn, Fort Pinta och i Moorland. Var försiktig när du handskas med fyrverkerier!

Vad nu!? Kommer det ännu mer?!!
Sist men inte minst så är Silvergladebyn, Fort Pinta och Moorland täckt i fina födelsedagsdekorationer! Rid även ut över Everwintfältet och se om du kan få syn på den särskilda luftballongen!

Så det är en välfylld födelsedagsuppdatering och vi hoppas att ni alla kommer ha mycket roligt i spelet under denna vecka! Vi vill tacka våra fantastiska spelare som bidragit till att vi är världens största hästspel online och det är otroligt roligt att få fira vår 3:e födelsedag med just er!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0