Den Gömda Dinosauriens Dal 2014-11-14 07:00:00

Är ni redo?

Den gömda dinosauriens dal kommer redan NÄSTA VECKA, på onsdagen den 19:e november.

Vi hoppas ni blir lika uppspelta över dessa nyheter som vi är här på Star Stable-kontoret, och för att se till att ni är så redo som möjligt inför det nya äventyret tänker vi lista vilka kraven är för att komma in i Dinodalen:

- Du måste vara på level 15
- Du måste ha ryktet 'gillad' med Valedale
- Du måste ha hjälpt Nic Stoneground att flyga iväg i sin luftballong mot Dinodalen i uppdraget "Med luftballong till den gömda dalen".

Ni som ännu inte fullföljt dessa krav har nu hela helgen + ytterligare några dagar på er att försöka komma ikapp. Vi är även väldigt stolta över att få presentera vår #Dinodalen-video som gjorts i samarbete med Star Stable-spelaren Alice Winterbell!

Vi ses i Dalen!Sedan har vi tidigare sätt Star Stable tjuvkikar och jag lägger upp lite av dem här för er som kanske inte läst eller kollat dem :)

 
Gillar · den 13 november ·
 

Och så var det dags att presentera ytterligare en karaktär från Dinodalen...

FRANKE

Denna knasiga karaktär har varit inlåst i ett av Ed Fields förvaringsskåp vid Wolf Hell Inn i flera år. Aningen instabil, och med förkärlek att slå sönder saker, hade Ed inget annat val än att hålla honom bakom lås och bom. Han säger inte mycket annat än sitt egna namn, men det finns mer i honom än man först kanske tror...!


 
Gillar · den 12 november ·
 

Hejsan!
Dagens uppdatering tar tyvärr lite längre tid än planerat, men vi arbetar extra mycket med den just nu! Medan ni väntar har vi något alldeles extra för er: Ännu en spännande titt på en av karaktärerna från Den gömda dinosauriens dal. Idag är det dags för....

HUNDEN SWEDENBORG!

En av de nya butiksinnehavarna som du får möta i Dinodalen håller här i Swedenborg. Trond och Folke är affäresmän som hela tiden söker efter nya sätt att tjäna storkovan, och givetvis kommer de behöva din hjälp! Swedenborg tillhör en av Jorviks ledande biologiska ingenjörer, och som med några enkla 'justeringar' lyckats bli smartare än en vanlig jycke! 
Gillar · den 11 november ·
 

Det är dags att presentera en ny karaktär från Dinodalen. Idag får vi veta lite mer om:

NIC STONEGROUND

Vår nya vän Nic är en smart kille. Massor med idéer och planer som kommer förändra världen, men tyvärr är det alltid något som kommer emellan (och givetvis är det aldrig hans eget fel)! En vetenskapsman och utforskare som flög till Den gömda dinosauriens dal i sin luftballong, som tyvärr kraschade...


 
Gillar · den 10 november ·
 

Hejsan! Det är dags att vi börjar dela med oss av lite häftiga hemligheter! Under de närmsta dagarna tänker vi ge er en liten introduktion till de nya karaktärerna som du kommer få möta i Den gömda dinosauriens dal, och vi börjar med...

PROFESSOR EINSTEIN

Nej, inte den Professor Einstein: den logiska och rationella sidan tillhör Albert, men hon är från den smarta delen av familjen! Elsa Einstein är professor på universitetet i Jorvik. Hon tror inte på magi och hennes alltför logiska inställning till livet gör att hon ibland kanske missar det uppenbara...Jag ser verkligen fram emot detta på onsdag:)
 


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0