Nya äventyr i Den gömda dinosauriens dal! 2014-11-19 08:00:00

Den största händelsen för Star Stable-året är här! Vi är så glada att kunna säga: Dagen är här! Den gömda dinosauriens dal öppnas och är redo att utforskas!
Den gömda dinosauriens dal öppnar IDAG!

Utforska vildmarker och upplev äventyr!
Den gömda dinosauriens dal är ett helt nytt område med helt nya utmaningar och överraskningar! Här är endast några av alla häftiga saker som dalen har att erbjuda:

  • 200 nya uppdrag (Du hörde rätt! nästan TVÅHUNDRA helt nya uppdrag!)
  • Massor av nya kläder (helt nya affärer, FULLPROPPADE med coola saker!)
  • Enorma områden att utforska
  • Flera helt nya karaktärer att möta
  • Ett unikt Dinodals-lopp som du hjälper till att bygga!
  • Två nya fraktioner att bygga rykte med!
  • Hjälp till att bygga delar av ett helt nytt område: på Nic Stonegrounds lägerplats behövs det nya butiker, en veterinär, ett café, en brunn, en transport OCH ett ställe att ta hand om hästarna!

…och vet du vad? Det kommer ännu mer saker till Dinodalen i kommande uppdateringar med start redan nästa vecka!
Nästan 200 nya och spännande uppdrag i Dinodalen!

Nordsvenskar
Du kan rida i Den gömda dinosariens dal med alla hästraser som finns i spelet. Det är ett jättekallt område och en del raser är inte särskilt förtjusta i kyla som andra: Nordsvensken är van vid kalla temperaturer och klarar därför av klimatet bättre och kan därmed även prestera bättre, vilket innebär att du får lite fördelar med en Nordsvensk men det är definitivt inte nödvändigt att ha en! Alla hästar är välkomna att delta i äventyren i Dinodalen!

En sista tjuvkik…
Denna vecka får ni några sista tjuvkikar och sedan är det dags att utforska Dinodalen!
Isiga och spännande vildmarker att utforska!

 
Dinosaurie? Vart? Jag ser ingen dinosaAAAAAAH!!!

Superpraktiskt förvarings-uppdatering!
Denna vecka gör vi även en mycket praktiskt uppdatering för förvaringen i spelet, som innebär att du kan LÄGGA IHOP objekt! Mat kommer numera inte ta upp all plats i din ryggsäck! Du kan enkelt dra matchande saker till varandra så att en plats i ryggsäcken numera kan innehålla två äpplen! Fem äpplen! Vänta... vad sägs om TIO äpplen?! Alla saker du kan köpa mer än en gång kan numera läggas ihop, som t.ex. frukt, hö, fyrverkerier m.m...

Vi vill också passa på att säga tack till alla våra fantastiska spelare och fans för alla fina ord vi fått om Den gömda dinosauriens dal, både i mail och runtom på våra sociala medier. Vi tycker det ska bli precis lika roligt som ni att få öppna upp området så att ni kan få uppleva allt skoj, utforska miljöerna och uppleva äventyren!

Ha det så roligt i Dalen!
Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0