Nya äventyr i Dinodalen: Möt Kallterna! 2014-11-26 08:00:00

Hej!

Efter att vi öppnat upp Dinodalen förra veckan och därefter berättat att den nya vackra Fjordingen snart kommer till Jorvik, kan det kanske tyckas att det behövs en paus i allt det roliga.....ehmm, Nej!

En helt ny fraktion!
Möt Kallterna. Detta gåtfulla bergsfolk har inte haft kontakt med andra människor på över hundra år, och nu är det dags att ta sig en närmare titt på deras mystiska samhälle! Bygg upp rykte med dem (det vill du, vi lovar), slutför massor av roliga dagliga uppdrag hos dem och låt er influeras av deras något gammalmodiga stil genom att låsa upp möjligheten att själva lägga vantarna på några av deras uråldriga vintervänliga kläder!
Möt Nanook och Sedna, två nya vänner från det mystiska och gåtfulla folket Kallterna

För att kunna möta Kallterna måste du först ha utforskat alla platserna som Nic Stoneground hittills har skickat dig för att undersöka.

Icke Dino-relaterade nyheter...
Hästmarknaden har nu öppnat i Jorvikstallet!

Sweden International Horse Show
Denna helg är det dags för Sweden International Horse Show på Friends Arena i Solna, och Star Stable-gänget kommer vara på plats under hela eventet - torsdag till söndag!

Om du har vägarna förbi Sweden International Horse Show så kom gärna förbi och säg hej till oss! Vi kommer finnas i monter G.21, där vi delar plats med hästkanalen Horse1TV.

Missa inte heller chansen att träffa hästkändisen och spelavataren Tobbe Larsson som kommer besöka oss på plats för att skriva autografer och fotas tillsammans med alla fans vid en specialdesignad fotovägg. Du kommer kunna träffa Tobbe vid vår monter på lördag klockan 14:30 och på söndag klockan 16:30. Vi ser otroligt mycket fram emot att få möta er alla!

Och som om det inte vore nog, så kommer vi sälja otroligt vackra Star Stable-presentkort till ett superbra pris: Unika julkort med Lifetime-medlemskap och massor av Star Coins kommer finnas till försäljning av Star Stable-gänget på plats under hela helgen så långt lagret räcker!

Alltså ännu en spännande och fullspäckad vecka hos Star Stable! Låt oss börja med att möta Kallterna!

Ha en fin vecka allihop!
önskar Star Stable-gänget


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0