Den spännande berättelsen om Big Bonny och de argsinta getingarna... och andra historier!

Hejsan!
Hoppas ni alla mår bra denna oktoberdag! Välkomna till veckans uppdatering!

Mardrömmar vid Norra länken
Kul fakta: Big Bonnys värsta fiender i hela värlen är... Getingar. Vem kunda gissa det? Hon är inte heller så förtjust i försvunna byxor, men du måste hjälpa henne ta itu med både dessa skräckhistorier i veckans helt nya uppdrag.

Du bör också prata med Mr. Bucket och ta dig an hans lite ovanliga språkbruk, samt lyssna på lite olika versioner av sanningen från Rådsmannen i Silvergladebyn; allt detta bara för att få en ny rutt till hästtransporten. Dessa killar vet verkligen hur man gör ett lätt jobb svårt! Rid upp till Mr. Bucket och sätt det löjligt komplicerade jobbet i rullning.
Big Bonny och de andra behöver din hjälp!

För att kunna göra dessa nya uppdrag måste du tidigare ha gjort uppdragen då du hjälpt G.E.D-praktikanten att laga Baronessans källare samt ha hjälpt Big Bonny att reparera klockan i Silvergladebyn.

Din höstgarderob kommer att skina lite extra med dessa nyheter!
Efter en shoppingrunda i Västkobbens fiskeby och Gyllenåsarnas dal denna vecka kommer du va lika härlig som hösten själv! Ekobutiken i Fiskebyn har nya stickade tröjor i rött och grått som passar utmärkt för dessa aningen kallare och blåsigare dagar. Tre helt nya färger i de mysiga baggy byxor finns nu i lagret hos Second Hand och Design (också beläget i Fiskebyn), och Galna Skutan lagrar upp med söta vantar i rött, svart och vitt i sin lilla butik som ligger mellan Fiskeybyn och Gyllenbladsstallet.

Mer fakta!
Nu kan du få bättre koll på dina vänner i spelet med vårt helt nya ”Inspektera”-vertyg. Klicka på deras namn i chatten eller på spelaren själv och du får möjlighet att få all informatiom om vad de har på sig, deras rykte med olika fraktioner i Jorvik, samt hur deras häst mår! Inte bara det, du kan även se hur många av de magiska gömda stjärnorna runtom i Jorvik de lyckats samla och hur många hästar de äger samt ras och level på dem! Coolt va?!
Använd det helt nya 'Inspektera Spelare'-verktyget för att se dina vänners färdigheter!

Och en sista sak...
Spana in dina vänner nästa gång ni utför den dagliga skötseln av hästen tillsammans. Märker du något nytt?

Och..vi vet att det kanske är lönlöst, men hälsa Big Bonny att vi säger hej. Försök gärna försiktigt berätta för henne att hon kanske inte är sån viktigpetter som hon tror att hon är!

Ha en bra vecka!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0