OTILLGÄNGLIGA SERVRAR UNDER DAGEN 2014-09-29 07:00:00

Ett meddelande från Star Stable angående att servrarna inte varit tillgänliga under dagen:
 


Använd aldrig nedladdningsbara verktyg som påstås kunna hacka SSO!

I morse fick Star Stable-gänget en del rapporter om att några spelare kommit in på fel konto när de loggat in i spelet. Vi har också fått många rapporter rörande ett falskt 'hack-verktyg' som släppts och som sägs kunna ge spelare oändligt med Star Coins.

På grund av dessa rapporter har vi av naturliga skäl tagit ner våra servrar för att kunna undersöka detta närmare. Vi ser mycket allvarligt på problem som dessa och att ta ner servrarna för att göra en fullständig undersökning var det säkraste vi kunde göra för att bibehålla säkerheten för våra spelares konton.

'Hack-verktyget' är i själva verket en bit mjukvara som skapats för att äventyra säkerheten på dina konton och din dator. Om du har använt ett sådant verktyg så radera det genast och var noga med att byta lösenord direkt för att skydda ditt konto.

Hela Star Stable arbetar så fort de kan med att få kunna få upp servrarna igen så att ni kan spela. Vår kundtjänst finns tillgänglig om ni har några ytterligare frågor.

Tack för ert tålamod,
Star Stable-gänget

UPPDATERING: Servrarna är uppe igen! Star Stables servrar är åter igen uppe. Då vår undersökning av problemet tog längre tid än planerat (ungefär 5 timmar), så har vi lagt på en hel dags Star Rider-tid till alla konton som är betalande Star Riders.

Lite extra information:

Fel karaktärsbugg:Vi hittade 11 fall då spelare av misstag loggats in på fel konto under helgen. Detta berodde på att våra servrar utsatts för mycket tryck. Vi är mycket tacksamma för våra spelare och bloggare som tidigt informerade oss om detta så vi kunde lösa problemet innan fler drabbades.

Hack/Cheat-verktyg:Vi kommer snart att skicka ut ett e-postmeddelande till alla våra spelare som varnar om faran kring dessa program och varför de aldrig kommer fungera och varför det ären mycket dålig idé att använda dem..

Tack för all er hjälp och ert tålamod! :)
Star Stable-gänget


Kommentarer


Skriv här:


Namn:
Stammis?

E-postadress: (visas ej)

URL/Bloggadress:

Berätta?

Trackback
RSS 2.0